Újpalota
    Újpalota
Hírek, érdekességek a nagyvilágból.
Összes hír Belföld Külföld Gazdaság Sport Kultúra Időjárás Érdekességek
 Belföld - Nem mind magyar, ami rémlik

Paff, a bűvös sárkány sem magyar, Süsü, a sima sárkány sem magyar, sőt a Magyarország sem magyar. Honnan merít a hazai pop?
 

 Belföld - Draskovics fejét követelték a tüntetők

Békésen, egy óra alatt lezajlott a három-négyezer embert megmozgató szimpátiatüntetés Miskolcon, amelyet Pásztor Albert leváltott, majd visszahelyezett városi rendőrkapitány mellett tartottak. A tömeg érezhetően két részből állt, a színpad köré gyűlő, és szívesen skandáló jobbikos aktivistákból, illetve a nagyobb számban megjelenő civilekből, akik között néha egy-egy szónok radikálisabb mondata kisebb megütközést keltett.

 Belföld - Sokan kibújnának a szmogriadós korlátozás alól

Már az első szmogriadó idején több tucat szervezet és magánszemély kért mentességet a páros-páratlan rendszámú autók kitiltására vonatkozó korlátozás alól a főpolgármesteri hivatalnál. Egy friss közvélemény-kutatás szerint a budapestiek 88 százaléka egyetért a szmogriadóval, ám az érintettek fele nem tartotta be a szabályt, a szabálykövetők egyharmada pedig baleknak érzi magát.

 Belföld - Húszmilliárdos károkozással vádolják Kapolyit

Bencsik János, Tatabánya fideszes polgármestere szerint Kapolyi László cége, a System Consulting az MVM 23 milliárd forintos fejlesztési kölcsönét egy luxemburgi vállalkozáson keresztül megutaztatta, majd ebből fizetett 10 milliárd forintot az MVM-nek a Vértesi Erőmű megvásárlása céljából. Áramkereskedőknél 20 miliárd forint értékben kötött le teljesítményt a Vértesi Erőmű Kapolyi László ígéretére, ám az üzletember tavaly év végén visszalépett.

 Belföld - Duplán büntetik a magyar devizahitelest

Hiába a válságkezelés, a tény, hogy a jegybanki kamatcsökkentések és a bankmentő csomagok után a banközi hitelek kamata is visszatért a korábban megszokott szintekre, a most már újra forintgyengüléssel is sújtott devizahitelesek terhei egyre növekednek. A háttérben részben az áll, hogy a régióval, illetve Magyarországgal és az itteni bankokkal szemben az európai bankok még mindig bizalmatlanok, és bizony, banközi kamatcsökkenés ide vagy oda, az ide folyósított hitelek árát még mindig keményen megkérik. Többek között azért, mert félnek a forintgyengülés kockázataitól, és a forint pedig éppen gyengül is.

 Belföld - Vége a szmogriadónak

Demszky Gábor lefújta a szmogriadót és megköszönte a megértést. Mától minden autó közlekedhet. Noha a főváros nemrég hatályba lépett szmogrendeletéről hónapok óta tudni lehetett, a kormány csak tegnap kezdeményezte a szükséges jogszabály-módosításokat.

 Belföld - A biztonsági őr ölt Csepelen

Két gyanúsítottat vett őrizetbe a rendőrség a szerda esti, csepeli iskolai gyilkosság miatt. A brutális kettős emberölésről kép- és hangfelvétel is készült.

 Belföld - Több száz magyar bankos kerül utcára

Az OTP Életjáradék a dolgozók harmadát, a Santander a felét küldi el, utóbbi bezárja vidéki fiókjait. Leépít a CIB Lízing, ötven embert bocsát el a Merkantil Bank. A Raiffeisen Lízing 120 dolgozótól válik meg, elbocsátások lesznek a K&H Lízingnél is. Az Index elbocsátásszámlálóját most a pénzügyi szektor lökte 15 ezer fölé.

 Belföld - Leállt Ferihegy

A sztrájk miatti járattörlésekkel érintett utasok jegyét a Malév visszaváltja, vagy térítésmentesen átírja egy későbbi Malév vagy Oneworld légitársaság által üzemeltetett járatra, a járatok újraindítását követően.

 Belföld - Nemzetközi elfogatóparancs Farkas Péter ellen

Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Farkas Péter olimpiai bajnok ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a rendelkezés az eddigi európai hatályú körözést váltja fel - írta a Magyar Nemzet.

12345678910...

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.