Újpalota
    Újpalota
Újpalota   - Ipar
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
automatizálás minőségbiztosítás újrahasznosítás, feldolgozás
édesipar műszer, alkatrészgyártás üvegipar
élelmiszeripar papírgyártás, nyomdaipar üzemek, gyárak
fémmegmunkálás ruhaipar, textilipar vegyipar
ipartelepek szerszám, alkatrész villamosság
 
  édesipar
 
 Danesita Hungária Kft.
Város: 1151. Budapest
Utca: Károlyi Sándor út 156. 4277
Telefon: 06 1 307-5365
Fax: 06 1 307-5199
Mobil:
Weblap: www.danesita.hu
E-mail: info@danesita.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - édesipar
Bemutatkozás:

A világszerte ismert DAN CAKE PORTUGAL vállalatcsoporthoz tartozó DANESITA Hungária Édesipari Kft. 1997-ben kezdte meg mûködését Budapesten.

Az 1978-ban alapított cégcsoport vállalatai -melyek közül kettõ Portugáliában, egy Lisszabon mellett egy Coimbrában, egy pedig Budapesten található- Danesita márkanév alatt forgalmazzák termékeiket jelenleg a világ több mint 40 országában.
A három gyárban összesen mintegy 600 munkatársunk dolgozik.

Az alapítás óta eltelt évek alatt a magyar leányvállalatnak sikerült tökéletesen átvennie mindazt a tudást, melyet az alapítók felhalmoztak úgy a technológia terén, mint a minõség biztosításban, a marketing tevékenységben, illetve az emberi erõforrás fejlesztésében.

A budapesti gyár termelésének jelentõs részét a közép-kelet-európai régió országaiba szállítja, így többek között Magyarországra, Lengyelországba, a Cseh Köztársaságba, Szlovákiába, Szlovéniába, Horvátországba, Bulgáriába, Romániába és a Balti Államokba.

Magyarországon két különféle termékcsaládot termelünk: a hosszan friss süteményeket, melyek szavatossági ideje 5 hónap, illetve a különbözõ kekszeket, ahol a szavatossági idõ 12 hónap.

Az általunk gyártott termékek megfelelnek az Európai Unió élelmiszerügyi elõírásainak, és rendelkezünk ISO 9001:2000 minõsítéssel is.

Termékeink ugyanúgy megtalálhatóak a nagy élelmiszerhálózatok polcain -akiknek akár sajátmárkás termékeket is gyártunk-, mint a magánkézben levõ kisebb boltokban. Az értékesítést szakmai tapasztalattal rendelkezõ területi képviselõink végzik közvetlenül az üzletekbe, büfékbe, üzemi konyhákba.

Anyavállalatunkkal kapcsolatos további információk megtalálhatóak a Dan Cake Portugal web oldalán.

DANESITA MINőSÉG

A hazai- és nemzetközi elõírások, valamint a gazdasági hatékonyságra és a piaci pozíciók erõsítésére vonatkozó egyre szigorúbb tulajdonosi elvárások arra ösztönözték a Danesita Hungária Kft. vezetését, hogy kiemelt figyelmet fordítson a termékbiztonság javítására, a cég mûködésének, a szolgáltatások, és a termékek minõségének fejlesztésére. A fejlesztések irányát az ISO 9001:2000 nemzetközi szabvány szerinti minõségügyi rendszer és a HACCP minõségbiztosítási rendszer bevezetése és alkalmazása jelentette.
A gyártási folyamat minden olyan fázisában, mely a termék minõségét befolyásolhatja, saját laboratóriumunkban dokumentált ellenõrzéseket végzünk.
Ellenõrzési rendszerünk biztosítja, hogy észleljük az elõírásoktól való eltérést, és kizárólag megfelelõ minõségû késztermék hagyja el az üzemet.

A termékskála bõvítése és a gyártmányfejlesztés folyamatos gyakorlatnak számít üzemünkben, mely során részben az anyavállalat szakembereivel együttmûködve, részben önállóan igyekszünk a vásárlói igények lehetõ legszélesebb körû kielégítésére.

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.