Újpalota
    Újpalota
Újpalota   - Egészség
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
egyéb fogászat, fogtechnika gyógyszertárak
életmód, egészség gyógyászati segédeszközök magánrendelők, kórházak
 
  magánrendelők, kórházak
 
 Primavet ÁK Kft.
Város: 1152. Budapest
Utca: Rákos út 60. 4717
Telefon: 06 1 306-1364
Fax: 06 1 271-0095
Mobil:
Weblap: www.primavetrend.hu
E-mail: primavetrend@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Állat, növény - állat - állatorvosi rendelők
        *  Egészség - magánrendelők, kórházak
Bemutatkozás:

1990 januárjában 3 tulajdonos bejegyzésével megalakult a PRIM-A-VET ÁLLATGYÓGYÁSZATI KFT, melynek két tevékenységi köre volt: állatgyógyszerek kis és nagykereskedelme, és kisállat rendelés működtetése. A rendelő a mai helyen (a Bp. XV. Kerület Rákos út 60. szám alatt), 1990 szeptemberében nyitotta meg kapuját a kisállatbetegek előtt. Ez, az akkor még csak két vizsgálóval és egy műtővel kialakított épület belseje sokat változott az évek alatt, ma már 3 vizsgálóban 4 asztalon folyik egyidejűleg a betegellátás, a műtő is jelentősen kibővült, immár két helységben és 3 műtőasztalon operálhatunk egyidőben. 1998-ban vettük birtokba a teljesen felújított és kibővített új kórházi részlegünket épített, csempézett, padlófűtéses ketrecekkel, mely nagy könnyebbséget jelent a kórházi intenzív betegellátásban és a műtét utáni ébresztés során egyaránt. Közben az "anyacégtől" leválva, PRIMAVET ÁK. KFT. néven folytattuk a munkát, mert a két alaptevékenység kevés kapcsolópontja és felfutó forgalma ezt indokolttá tette.

Intézetünket folyamatosan fejlesztjük, csinosítjuk, mely egyre kényelmesebb és jobban használható lesz. Terveink között az épület külső felújítása, új feliratok és külső megjelenés kialakítása mellett az emelet szociális és egyéb, többek között előadóteremmel való beépítése szerepel. Később, ha mindez megvalósul, az udvaron elhelyezett szociális helységekből álló épület az irodával lebontásra kerül, így lehetővé válik az udvaron, a jelenleg szűkös parkolóhelyek bővítése és megnyitása a pácienseket szállító járművek előtt.

A kezelt állatlétszám folyamatos emelkedése tette szükségessé, hogy a kezdetben 3 állatorvossal és három ápolóval dolgozó rendelőben újabb és újabb állatorvosok és ápolók kezdték meg munkájukat az évek során. Ma már 10 állatorvos, 4 szakápoló és egy műtősasszisztens dolgozik a rendelőintézetben. A társaság ma már elmondhatjuk, hogy jól összeszokott, kiváló kis közösséget alkot, melyet az is jelez, hogy a szabadidőnkben is szívesen vagyunk együtt.

R E N D E L É S I  I D ő

Hétköznap és szombaton reggel 9, és este 23 óra között, vasárnap délután 16 óra és 20 óra között van Rendelőintézetünk nyitva.

Állami ünnepek alkalmával a nyitvatartási időt jó előre külön hirdetésen, a váróban, a kirakatban, az üzenetrögzítőn és honlapunkon tudatjuk az érdeklődőkkel.

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.