Újpalota
    Újpalota
Újpalota   - Kereskedelem
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
bevásárlóközpontok élelmiszer, ABC könyvesbolt
cipő játék, ajándék nagykereskedés
divat, ruházat kis és nagyker papír, irószer
egyéb kiskereskedés szerszám, alkatrész
ékszer
 
  papír, irószer
 
 Herlitz Hungária Kft.
Város: 1151. Budapest
Utca: Székely Elek út 13-15. 4363
Telefon: 06 1 305-2000
Fax: 06 1 305-2035
Mobil:
Weblap: www.herlitz.hu
E-mail: herlitz@herlitz.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Kereskedelem - papír, irószer
Bemutatkozás:

Herlitz Hungária Papíráru, Iroda és Írószer Kereskedelmi Kft.

A Herlitz Hungária Kft. a berlini székhelyű Herlitz PBS részvénytársaság tulajdona. Az anyavállalatot Carl Herlitz alapította 1904-ben. A cég fejlődése a II. világháború utáni újjáépítések idején indult meg. 1953-ban a cég már saját papírfeldolgozóüzemmel rendelkezett. A családi vállalkozás a '70-es években részvénytársasággá alakult, a '80-as években kidolgozta a teljes szolgáltatást nyújtó árugazdálkodási rendszerét. 

Mára Európa 12 országában rendelkezik leányvállalattal, a kelet-európai terjeszkedés első állomásaként 1992-ben alakult meg a Herlitz Hungária Kft. A kezdetben néhány fős vállalat mára a dinamikus fejlődés eredményeként a hazai papíráru, iroda- és írószerpiac meghatározó résztvevője lett. 

Az anyacég Európa egyik legnagyobb papíráru, iroda- és írószergyártó, forgalmazó cége, melynek választékában 14000 termék található, mely évente több új termékkel bővül. Ebből a kínálatból választjuk ki folyamatosan azt a közel 4000 terméket, amely megfelel a magyar piac igényeinek. 

Termékválaszték

Cégünk nemcsak import termékeket forgalmaz, hanem termékkörének 40 %-át hazai partnerekkel gyártatja, ezzel támogatva a hazai ipar termékeinek piacra jutását és ezúton is biztosítva a megfelelő árszínvonalat. Ezen túlmenően a cég a legkorszerűbb előállítási technológiákon keresztül teszi lehetővé a környezetkímélő termelést, védve a természetes forrásokat. Ilyen módszer például a klórmentesen fehérített nyersanyagból készített papír, amely zárt rendszerben 90 % víz megtakarítása mellett készül. Árukínálatunk átfogó és széles választékot biztosít a teljes író -iroda-, illetve iskolaszer termékkörből. 

A Herlitz Hungária Kft. ma:

Telephelyünkön a választékunkban megtalálható közel 3000 terméket több, mint 4000 négyzetméter raktárterületen tároljuk, Raktárkészletünk értéke meghaladja a 300 millió forintot. 

Az ország egész területét lefedő fuvarútvonalainkkal pontos, rendszeres ellátást biztosítunk megrendelőink számára. A naprakész tájékoztatást a Key Account Managment mellett működő hat fős országos területi képviselői hálózat segíti, közvetlen kapcsolatot tartva megrendelőinkkel. 

2004-ben 3 milliárd forint forgalmat bonyolítottunk, létszámunk meghaladta a 100 főt. A dinamikus fejlődés mellett tudatosan törekszünk a piacképes árak és a gyors, pontos, ill. rugalmas kiszállítás biztosítására, valamint az áruösszetétel meghatározásánál a vásárlói igényeknek való megfelelés mellett a folyamatosan magas minőség biztosítására. 

Fényképek:

 Full Contact Kereskedelmi Bt.
Város: 1152. Budapest
Utca: Oroszlán u. 38. 4882
Telefon: 06 1 305-0200
Fax: 06 1 305-0201
Mobil:
Weblap:
E-mail: fullbt@hu.inter.net
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
        *  Kereskedelem - papír, irószer
Bemutatkozás:

Cégünk fő tevékenysége:

  • papíráruk és írószerek nagykereskedelme

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00 óráig

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.